Wagyu workshop

Deze Wagyu koeien komen oorspronkelijk uit Japan en zijn wereldwijd geliefd om het gemarmerde vlees. Dit betekent dat het vet in de spieren zit, dit maakt het vlees extra sappig. Deze dag gaan we de Wagyu uitbenen, verdelen, afvliezen, gehakt draaien, biefstuk portioneren, hamburgers bakken, ribstuk grillen, vet smelten, enzovoort.

Je krijgt een pakket mee van al deze bovengenoemde zaken van bruto 15 kilo en je betaalt 300 euro inclusief de workshop. De workshop duurt van 's morgens 9.00 uur tot ongeveer 16.00 uur en we proeven natuurlijk het nodige tijdens een lunch!

Op dit moment staat er nog geen evenement in ons systeem. Wilt u boeken? Neem dan even contact met ons op.

We hebben er de afgelopen maanden hard aan gewerkt en het is prachtig geworden!
'PROEFVERLOF | reisdagboek van een meestergenieter'
is klaar.

In dit heerlijke reis- en kookboek zijn de lekkerste, mooiste en grappigste smaak- en reiservaringen van mij gebundeld. Kortom, 144 pagina's inspiratie voor jou, als lezer!

Boek bestellen