PartyZ Smaakpakket | EUR 80

PROEFVERLOF | reisdagboek van een meestergenieter
In dit heerlijke reis- en kookboek zijn de lekkerste, mooiste en grappigste ervaringen van Jan Dirk tijdens zijn culinaire reizen over de hele wereld verteld door een culinair journalist. Mét recepten uiteraard want de lezer krijgt tijdens het lezen ongetwijfeld zin om zelf aan de slag te gaan!

Bakje met rillette van Mangalitza (Hongaars wolvarken, google even voor leuke plaatjes 😁 )
Waanzinnig lekker smeersel op een vers afgebakken broodje. Het lijkt op paté, maar rillette is gemaakt van gesmoord varkensvlees met heerlijke kruiden zoals laurier en peper toegevoegd en gemengd met vet.
Houdbaarheid koelkast: 5 dagen in de koelkast

Mangalitza braadboter
Vet is lekker, dat geeft smaak. Zeker het vet van onze Mangalitza varkens. En het is ook gezond want het bevat veel Omega-3 vetten. Wanneer je je aardappeltjes, biefstuk of zelfs simpel je eitje bakt in dit vet, geeft dat superveel smaak. Probeer het maar eens!
Houdbaarheid een jaar, hoeft niet gekoeld

1 kg Thais gemarineerde varkenshaassaté
De bekende en door iedereen gewaardeerde klassieker van PartyZ! Met bereidingsstikker, dus iedereen kan gemakkelijk perfect gegaarde saté serveren.
Houdbaarheid diepvries:1 jaar, koelkast: 5 dagen

Porchetta
Dit gerecht is een culinaire inspiratie uit Italië. Porchetta is namelijk een origineel Toscaans recept voor een klein vrouwelijk varkentje. Dit varken wordt in zijn geheel uitgebeend, alleen de kop en de staart laat men er aan zitten, zodat je dus een heel grote rollade krijgt. Onze versie van porchetta is een (halve) varkenshals, gevuld met heerlijke Italiaanse tuinkruiden en sinaasappel, die tien uur heeft gegaard op de Big Green Egg. Je hoeft dit heerlijke vlees dus alleen maar op te warmen, je kunt het serveren op een broodje met een knoflooksaus of met een panzanella (tomaten/broodsalade) waarvan we het recept toevoegen aan het Smaakpakket.
Houdbaarheid diepvries: 1 jaar, koelkast 4 weken

Groot stuk grillworst
Wie kent het niet, deze fantastische grillworst met ham en kaas. Prima koud te serveren, maar je kunt het ook even warm maken in de oven. Heerlijk als een snoeperijtje tussendoor of op een borrelplank. Of ouderwets op de boterham voor de kleintjes 😁
Houdbaarheid koelkast: 2 weken

Rookworst
Huisgemaakte rookworst, vacuüm verpakt, even mee garen in de pan bij een heerlijke stamppot of lekker op de borrelplank met een goede kwaliteit mosterd.
Houdbaarheid koelkast: 2 weken

Ambachtelijke gehaktballen
Lekker pikante gehaktballetjes naar ons oude en vertrouwde recept. Deze balletjes hoeven alleen maar even warm gemaakt en geserveerd met een knoflooksaus bijvoorbeeld.
Houdbaarheid koelkast: 2 weken

Pesto
Uiteraard maken we deze heerlijke groene pesto zelf, dus zonder allerlei toevoegingen en smaakstoffen. Lekker op een vers afgebakken broodje op de borrelplank of als smaakmaker bij je lunch.
Houdbaarheid koelkast: 2 weken

Stokbrood
We doen een heerlijk donker stokbrood in het pakket om thuis zelf af te bakken in de oven. Serveren met onze huisgemaakte groene pesto of rillette uit dit Smaakpakket.
Houdbaarheid onbeperkt

Bestellen? Mail naar jandirk@partyz.nl of bel mij op 06 14 617 530