Voor elke kookworkshop of live catering biedt PartyZ een passende locatie

U zoekt een bijzondere locatie voor uw bruiloft, evenement of feest? PartyZ heeft 'm al gevonden. Op deze pagina presenteren we u diverse mogelijkheden, van historisch erfgoed zoals een stoomgemaal of koetshuis tot authentieke schaapskooi of excellente lounge. Kiest u de locatie, dan zorgen wij voor een gastronomische catering of kookworkshop.

Landgoed Vollenhoven in De Bilt

Landgoed Vollenhoven in De Bilt


Landgoed Vollenhoven in De Bilt is een fraai voorbeeld van één van de eerste buitenplaatsen van de Stichtse Lustwarande. Het landgoed is omsloten door prachtige tuinen, parken en bosgebied en beschikt over drie verschillende locaties die gehuurd kunnen worden; het Grote Huis (20-100 pers), de Oranjerie (40-300 pers) en Stal den Eijck (20-180 pers).
Wijngaard Aan de Breede Beek

Wijngaard Aan de Breede Beek


Op Landgoed Slichtenhorst in Nijkerk ligt, verscholen tussen eeuwenoude bomen, een schitterende wijngaard. Een zeldzaam rustige plek voor een culinair event. Maak van uw heisessie een wijnsessie en laat PartyZ uw event of bijeenkomst omlijsten met wijn en spijs.
Stoomgemaal Arkemheen, Nijkerk

Stoomgemaal Arkemheen
Nijkerk

Dit monument is van 1883 tot 1983 in bedrijf geweest om overtollig water uit de polder te malen en is het enige nog werkende gemaal met twee buitenschepraderen. De locatie is fantastisch; zowel aan de voor- als aan de achterkant kun je buiten zitten met een prachtig uitzicht over de polder, binnen geniet je van de authentieke sfeer van een uniek industrieel erfgoed.
Boerderij het Molentje Garderen

Boerderij het Molentje
Garderen

Boerderij het Molentje is een volledig gerestaureerd, monumentale boerenschuur. Hier kunnen wij voor u tot wel 80 personen een culinaire kookworkshop of catering verzorgen.
Bij u thuis

Bij u thuis
 

Uiteraard kunnen we bij u thuis ook een prachtig feest organiseren. Dan nemen we onze buitenkeuken mee en verrassen we u en uw gasten met spectaculaire gerechten.
Bij of in uw bedrijfsruimte

Bij uw bedrijf


Heeft u een belangrijke presentatie op de zaak of wilt u een bedrijfsfeest organiseren? PartyZ komt de boel graag opfleuren met een heerlijke catering of een leuke kookworkshop! Wij verzorgen u en uw collega's tot in de puntjes zodat u zich volledig op uw gasten kunt richten.