Voor elke kookworkshop of live catering biedt PartyZ een passende locatie

U zoekt een bijzondere locatie voor uw bruiloft, evenement of feest? PartyZ heeft 'm al gevonden. Op deze pagina presenteren we u diverse mogelijkheden, van historisch erfgoed zoals een stoomgemaal of koetshuis tot authentieke schaapskooi of excellente lounge. Kiest u de locatie, dan zorgen wij voor een gastronomische catering of kookworkshop.

Bij of in uw bedrijfsruimte

Bij uw bedrijf


Heeft u een belangrijke presentatie op de zaak of wilt u een bedrijfsfeest organiseren? PartyZ komt de boel graag opfleuren met een heerlijke catering of een leuke kookworkshop! Wij verzorgen u en uw collega's tot in de puntjes zodat u zich volledig op uw gasten kunt richten.
Wijngaard Aan de Breede Beek

Wijngaard Aan de Breede Beek


Op Landgoed Slichtenhorst in Nijkerk ligt, verscholen tussen eeuwenoude bomen, een schitterende wijngaard. Een zeldzaam rustige plek voor een culinair event. Maak van uw heisessie een wijnsessie en laat PartyZ uw event of bijeenkomst omlijsten met wijn en spijs.
Stoomgemaal Hertog Reijnout Nijkerk

Stoomgemaal Hertog
Reijnout Nijkerk

Stoomgemaal Hertog Reijnout is een idyllisch 19e eeuwse locatie. Het dient uit van een van de prachtige locaties van PartyZ. Ook kookworkshops en diners zijn hier heel goed mogelijk. In totaal kunt u hier 80 gasten ontvangen.
Boerderij het Molentje Garderen

Boerderij het Molentje
Garderen

Boerderij het Molentje is een volledig gerestaureerd, monumentale boerenschuur. Hier kunnen wij voor u tot wel 80 personen een culinaire kookworkshop of catering verzorgen.
Bij u thuis

Bij u thuis
 

Uiteraard kunnen we bij u thuis ook een prachtig feest organiseren. Dan nemen we onze buitenkeuken mee en verrassen we u en uw gasten met spectaculaire gerechten.

We hebben er de afgelopen maanden hard aan gewerkt en het is prachtig geworden!
'PROEFVERLOF | reisdagboek van een meestergenieter'
is klaar.

In dit heerlijke reis- en kookboek zijn de lekkerste, mooiste en grappigste smaak- en reiservaringen van mij gebundeld. Kortom, 144 pagina's inspiratie voor jou, als lezer!

Boek bestellen