Live catering bij uw bruiloft, congres, bedrijfsopening, open dag voor uw relaties of gewoon bij u thuis

Een huwelijk, bedrijfsjubileum of introductie van een nieuwe strategie; zomaar drie voorbeelden van memorabele momenten die u opgemerkt wilt passeren. Sterker nog, u wilt ze zo ervaren dat er een nieuwe herinnering ontstaat. PartyZ omlijst deze mijlpalen met gastronomie van niveau. Met onze acht meter lange mobiele keuken en Big Green Egg barbecues verzorgen we op iedere denkbare locatie live catering. Zelfs als er geen water en elektriciteit voorhanden is. Kleine, grote en heel grote groepen mogen rekenen op maatwerk culinaire arrangementen. Wij zorgen voor een gastronomisch programma dat zelfs de meest ervaren levensgenieters verrast. Probeer het maar eens en ontdek dat samen beleven zóveel nieuwe energie geeft!

Een culinaire beleving waar door uw gasten nog lang over nagepraat wordt

Live catering - Grote groepen

In 1 woord: Topavond! Het gastheerschap van Jan Dirk en het team van PartyZ maakte dat onze wensen voor een informeel bourgondische avond met goed eten en de juiste wijnen werden vervuld.

Het werd een gezellig samen-zijn met culinaire verrassingen tijdens de kookworkshop. De hoornblazers, de sing-song writer en de landelijk gelegen locatie (Boerderij Het Molentje) bedekt onder een laagje sneeuw maakten het feest compleet. We belanden in winterse sferen alsof we ons in een jachthut begaven.

Helen Wildvank
VIM Group
Wilt u ook deze ervaring?
Vul het contactformulier in of bel (+31)6 14617530
Zakelijk genieten, verse tonijn

Jan-Dirk heeft bij ons de Open-Huis dagen "gecaterd''. Het was werkelijk super zoals hij dat gedaan heeft. Hij heeft naast hele mooie hapjes de liefde voor eten en koken gebracht. Wij hebben veel zeer positieve reacties van onze gasten ontvangen.

Henk van Vlastuin. Eigenaar Movexx International BV
Wilt u ook deze ervaring?
Vul het contactformulier in of bel (+31)6 14617530
Live catering bruiloft

Voor de feestelijke opening van ons nieuwe bedrijfspand in Nijkerk, hebben wij de expertise van PartyZ ingehuurd. Niet zomaar party catering, maar een ware culinaire beleving en rondreis met tongstrelende gerechten uit verschillende werelddelen maakt absoluut het onderscheid. Alle gerechten zijn vers en live bereid op de volledig geoutilleerde buitenkeuken met big green eggs.

Het leuke is dat door de interactie van de groepen die de gerechten bereiden, er mooie gesprekken ontstaan.

Het volleerde vakmanschap waarmee het gastvrije team van PartyZ onze 150 gasten culinair heeft verwent, daar wordt nog steeds over nagepraat. Voor ons was dit de juiste keuze en we kunnen PartyZ van harte aanbevelen.

Walter Pluk. General Manager Rhea Vendors Benelux b.v.
Wilt u ook deze ervaring?
Vul het contactformulier in of bel (+31)6 14617530
Live catering peking eend