Kookworkshops met het beste uit de wereldkeuken

PartyZ houdt niet van vaste patronen, maar maakt voor uw groep een uniek programma. Uitgangspunt is; iedereen doet waar hij of zij zin in heeft. Alleen tafelen, actief meekoken, verfijnde kooktechnieken leren? Zo ontdekt iedere gast op zijn of haar niveau hoe heerlijk eten kan zijn. Samen ontdekken we de waarde van het genieten en proeven de heerlijkste smaken uit de wereldkeuken. Wij zorgen voor een gastronomisch programma dat zelfs de meest ervaren levensgenieters verrast.

Inhoud gastronomische kookworkshops

Uw gasten worden in groepen verdeeld en deze gaan om de beurt onder begeleiding een gerecht maken en serveren aan de rest van de gasten waarna ze zich vervolgens de rest van de avond kunnen laten verwennen door de andere gasten.

De kookworkshops duren 4,5 uur en kosten vanaf EUR 150 per persoon.

PartyZ laat u samen met vrienden, familie of collega's genieten van de (h)eerlijkste gerechten!


Ontzettend bedankt voor de geweldige avond die wij bij jullie hebben gehad! Het was echt een avond die we allemaal niet snel meer zullen vergeten! Heel erg bedankt en succes met jullie mooie, uit de hand gelopen, hobby ;)

Groet,
Tessa Werkman - Mulder

Meesterlijk koken met de Big Green Egg

Big Green Egg Kookworkshop

Natuurlijk hebben we ook deze zomer een Big Green Egg seizoensmenu. Ideaal voor een kookworkshop of geweldige live catering sessie bij u op locatie.

We beginnen met een bijzonder hapje vooraf! We serveren een broodje pastrami van een struisvogel volgens het wereldberoemde recept van Katz in New York.

Dan roken we een hele Corvina (tropische zeebaars) op eikenhout en serveren deze met een frisse kikkererwtensalade. In voorjaar en zomer zijn we dol op zuiglam: daar maken we een gehaktspies van, op Turkse wijze geserveerd met Turks brood.

Uiteraard ontbreekt gegrild vlees niet: een mooi stuk runder middenrif, sous-vide voorgegaard en gegrild op het gietijzeren rooster. Het edele stukje rund wordt geserveerd met een crème van pastinaak en gegrilde voorjaarsgroenten. De afsluiting? Kokosijs op smaak gebracht met tamarinde. Dit geeft een verrassend oosterse touch aan het ijs.

Geserveerd met op de Big Green Egg gerookte ananas.

Neem contact met ons op, bel +316 14617530

"Ik heb enorm genoten, heel iets anders dan de kookworkshops die we tot nu toe hebben gedaan. Bedankt voor de heerlijke avond."

Tanja van Dolder, C1000 actiecommunicatie.

Meer dan Sushi

Meer dan Sushi

Voor de liefhebbers van de Japanse keuken heeft PartyZ een spectaculaire sushi workshop. Zelfs de meest ervaren sushi-eter zal verrast worden door deze perfecte sushi.

We maken diverse sushi van zalm en/of tonijn of zelfs softshell crab.

Met een grote groep kunnen we zelfs een hele tonijn uitsnijden onder het oog van uw gasten. Culinair entertainment waar u en uw gasten nog lang over zullen napraten!

Neem contact met ons op, bel +316 14617530

"Zaterdag 5 oktober een geweldig personeelsuitje gehad met dank aan Jan Dirk Zonneberg van PartyZ. 's Middags buggyrijden in de prachtige omgeving van Voorthuizen. Daarna een champagneproeverij met unieke toelichting. Tenslotte o.l.v. Jan Dirk een overheerlijk diner bereid, gebruikmakend van de Big Green Eggs. Ook namens mijn collega's: Het was een fantastische ervaring!"

Hanna van Vulpen Techniteam Veenendaal.

Thais voor de echte liefhebbers

Thais voor de echte liefhebbers

Wij zijn als meestergenieters helemaal gek van Thailand en de ongekend rijke keuken van deze parel van Azië. Die passie delen we graag met andere fans en liefhebbers van de Thaise keuken. Speciaal voor gevorderden hebben we een kookworkshop ontwikkeld die dieper ingaat op Thaise verwennerij. We hebben schitterende recepten om samen te bereiden en… eten!

Neem contact met ons op, bel +316 14617530

"Ik wil u heel erg bedanken voor het heerlijke eten wat u heeft verzorgd voor ons feest. Iedereen heeft er ontzettend van genoten, dus hierbij mijn grote complimenten voor u. Ontzettend fijn dat het allemaal zo kort dag nog kon worden geregeld."

Met vriendelijke groet, Sharona Blom

De smaak van Indonesië

De smaak van Indonesië

Beleef de Indonesische keuken van de bekende saté kambing tot een heerlijke ajam boemboe malakka om af te sluiten met ketella geserveerd met zacht fruit, een heerlijk nagerecht met tapiocameel gemaakt van de cassavewortel. Omdat wij van PartyZ zelf door de gordel van smaragd hebben gereisd, larderen we onze kookkunst met mooie anekdotes en bijzondere verhalen. Samen met de meestergenieter stelt u het menu samen.

Neem contact met ons op, bel +316 14617530

De Sardijnse Veluwe

De Sardijnse Veluwe

In een culinaire ‘veldtocht’ over de prachtige Veluwe, op zoek naar plaatselijke producenten van topproducten. Bij elk bedrijf krijgt u een rondleiding, zij vertellen vol enthousiasme over hun product en de waarden waar ze voor staan. Uiteraard wordt er ook het nodige getest en geproefd. We nemen de producten mee en gaan er ’s avonds mee aan de slag tijdens een kookworkshop met als thema de keuken van Sardinië. Tijdens één van onze reizen zijn we geïnspireerd geraakt en we nemen u graag mee op culinaire ontdekkingsreis. Een ideale combinatie van onze Veluwse producten bereid volgens authentieke Sardijnse recepten.

In deze workshop gaan we onder andere aan de slag met geitenvlees van de geitenboerderij waar we eerder die middag op bezoek waren. Met de toename van het aantal geitenboerderijen in Nederland neemt ook de belangstelling voor het vlees van de geit toe. En dan met name voor de mannelijke geitjes die als melkvee ongeschikt zijn en dus na hun geboorte in feite overbodig zijn. Wij van PartyZ hebben daar samen met een Veluwse geitenhouder een duurzame oplossing voor bedacht. De bokjes worden op diervriendelijke wijze opgefokt en vervolgens geslacht. Van het vlees maken wij een heerlijk stoofgerecht zoals we dat in Sardinië leerden kennen; Capretto al forno.

Neem contact met ons op, bel +316 14617530

Wild en paddenstoelen

Wild en paddenstoelen

Daar worden wij echt wild van! Wij zijn al jaren gek van deze combinatie maar blijven nieuwe dingen ontdekken. Prachtige combinaties van de Veluwe, zoals zelf geplukt eekhoorntjesbrood voor een heerlijke risotto en prachtig mals en super vers vlees van ree of hert. U leert onder andere de perfecte bereiding van rood vlees door middel van sous-vide garen en het inzetten van écht pure (streek)producten.

Neem contact met ons op, bel +316 14617530

Thaise kookworkshop

Thaise kookworkshop

Een kookworkshop met Thaise gerechten, dat noemen wij Bangkokkerellen. In deze kookworkshop werken we uiteraard met veel verse Thaise kruiden en ingrediënten.

Er is keuze uit diverse menu's met allemaal authentieke Thaise gerechten. Denk aan de diverse heerlijke curry's en de bekende Pad Thai, maar ook kleinere hapjes zoals gefrituurde eieren of gevulde betelbladeren.

Alle kennis die PartyZ bezit over de Thaise keuken komt uit Thailand zelf. Jan-Dirk heeft op zijn vele reizen door Thailand in veel keukens gekeken en kooklessen gevolgd, hij heeft een enorme passie voor deze keuken.

Neem contact met ons op, bel +316 14617530