Gezellig samen werken aan een culinaire maaltijd

De Culinaire Club is een club van mannen en vrouwen die eens per maand en maximaal 9 x per jaar gezellig met elkaar koken. Het doel van is om op een ongedwongen maar toch intensieve wijze te leren koken op een redelijk hoog niveau. Het werken met hoogwaardige ingrediƫnten, goede apparatuur en dito recepturen zorgen ervoor dat de kookavond een culinaire belevenis wordt.

Het is de bedoeling de avond toegankelijk te houden voor zowel beginners als gevorderden. Voor beiden is het dan ook interessant. Daarbij staat het proeven en genieten van de producten op de eerste plaats, maar daarnaast willen wij ook dat u enige productkennis mee te geven en de technieken te leren.

We gebruiken voornamelijk natuurlijke en pure producten. Als er moeilijk verkrijgbare producten nodig zijn zoeken wij naar een alternatief. Natuurlijk koken we met seizoen producten. Denk aan Hollands zuiglam, kreeft, asperge enz.

PartyZ laat u samen met vrienden, familie of collega's samen genieten van de (h)eerlijkste gerechten!

Werken aan culinaire maaltijd
culinaire maaltijd
culinaire maaltijd
culinaire maaltijd
culinaire maaltijd

We hebben er de afgelopen maanden hard aan gewerkt en het is prachtig geworden!
'PROEFVERLOF | reisdagboek van een meestergenieter'
is klaar.

In dit heerlijke reis- en kookboek zijn de lekkerste, mooiste en grappigste smaak- en reiservaringen van mij gebundeld. Kortom, 144 pagina's inspiratie voor jou, als lezer!

Boek bestellen