PartyZ Smaakpakket voor de BBQ
EUR 200 (+ EUR 15 bij verzenden)

De liefde voor vlees is me met de paplepel ingegoten met een vader, grootvader en overgrootvader in het vlees. Als jongetje van drie keek ik al stiekem van onder de tafel naar wat mijn vader allemaal deed, maar ook in de slagerij van opa. Vooral van mijn opa kreeg ik de liefde voor het slagersvak. Lucas Jan Dirk, ik ben naar hem vernoemd. Het slagersvak is best hard werken, maar mijn opa deed het met zijn hart. En een knipoog zo nu en dan, want wat ik nog weet is dat 'ie af en toe een stukje worst op de toonbank legde waar kinderen net niet bij konden. Bloedirritant, ja. Ik denk dat de uitdrukking 'iemand een worst voorhouden' van hem komt.

Nu ik jammer genoeg niet bezig kan zijn met kookworkshops laat ik jullie graag meegenieten met smakelijke producten en culinaire inspiraties die ik heb opgedaan bij mijn laatste reis.

PartyZ Smaakpakket voor de BBQ

4x grote hamburgers van hert
Huisgemaakt, heerlijk gekruid met rode curry en knoflook.
Houdbaarheid diepvries: 3 maanden

300 gram biefstuk van hert
Een prachtig in blokjes gesneden biefstuk voor barbecue spiesjes, wild van onze eigen Veluwe! Het meest verantwoorde vlees dat zo uit de natuur komt; het dier heeft geen hok of veearts met spuiten heeft gezien en heeft kunnen eten wat het dier zelf wilde (geen bix). Puur natuur, puur smaak dus!
Houdbaarheid diepvries: 3 maanden

Bakje wildsaus
Een heerlijk huisgemaakte wildsaus van hert.
Houdbaarheid diepvries: 3 maanden

Bakje huisgemaakte pesto van daslook
Daslook wordt ook wel wilde knoflook genoemd, de smaak is heerlijk in een vers bereidde pesto. Een heerlijke milde knoflooksmaak zonder de vervelende geur achteraf. Én het heeft ook nog eens veel geneeskrachtige eigenschappen!
Houdbaarheid koelkast: 2 weken

1 kg gemarineerde kippendijen
Heel erg sappige kip die echt bij iedereen in de smaak valt. Hij is mild Thais gekruid met gele curry en kokosmelk. Makkelijk en super lekker te combineren met elke maaltijd.
Houdbaarheid diepvries: 6 maanden

50 gram kampot peper uit Cambodja
Kampot peper wordt beschouwd als de beste kwaliteit peper ter wereld, wij hebben deze peper zelf ingekocht op één van onze culinaire reizen op een plantage met alleen biologische productie. De plantage heeft als doel bij te dragen aan de ontwikkeling van de community, de regio, toegang voor de kinderen tot goed onderwijs en de bescherming van dit prachtige gebied.
Houdbaarheid onbeperkt

Kalfstomahawk steak van ruim 1 kilo
Een prachtig stuk ribeye vlees met stoer bot eraan.
Houdbaarheid diepvries: 3 maanden

1x eigengemaakte worst van wild zwijn
Als slager maak ik de worsten natuurlijk zelf, deze worstjes zijn gemaakt van wild zwijn en onder andere gekruid met rode wijn, peper en zout. Lekker voor bij de borrel of een biertje!
Houdbaarheid onbeperkt (buiten koelkast)

Bakje PartyZ huismarinade
Lekkere kruidenmarinade die je voor alles kunt gebruiken, zoals de zalm of de T-bone steak uit dit pakket.
Houdbaarheid onbeperkt

Bakje rillettes
Waanzinnig lekker smeersel. Het lijkt op paté, maar rillette is gemaakt van gesmoord varkensvlees met heerlijke kruiden zoals laurier en peper toegevoegd en gemengd met vet.
Houdbaarheid diepvries: 3 maanden

Ambachtelijk stokbrood
Een echt goed bruin brood wat je 20 minuten afbakt op 180 graden, dat geeft zo’n heerlijk knapperige korst.
Houdbaarheid diepvries: 3 maanden

1x T-bone steak of 1x Cote-de-boeuf (circa 1.5 kg kwaliteit!)
Een malse T-bone steak van een vrouwelijke dikbil met het juiste (noodzakelijke!) vetpercentage voor een fantastische smaak. Het vlees is 10 dagen op het bot gerijpt.
Houdbaarheid diepvries: 1 jaar, koelkast: 3 weken, mits verpakking goed vacuüm blijft en dus niet lek is. Goed controleren!

2 stuks verse Noorse zalmfilet, zelf uitgesneden.
Prachtige en verse zalm die ik zelf uitsnijd, verser kun je het niet hebben dus. Gevacumeerd met zeewier voor de perfecte sashimi of sushi kwaliteit!
Houdbaarheid diepvries: 1/2 jaar

1 stuk zalmzijde met vel
Deze verse zalm is echt een feest om op tafel te zetten. Heerlijk om op de huid te bakken en te serveren met verse kruiden en citroen.
Houdbaarheid diepvries: 1/2 jaar

Tube Japanse mayonaise, bakje wasabipoeder en een flesje Kikoman sojasaus

Fles Grand Cru champagne
Een heerlijke champagne van eigen import.

Bestellen bij voorkeur via whatsapp (06 14 617 530) of email info@partyz.nl