Smaakpakket T-bone steaks en Cote de Boeuff
EUR 80 (+ EUR 15 bij verzenden)

Nu ik even niet druk kan zijn met kookworkshops en leuke cateringen heb ik mijn slagersjas weer aangetrokken. Met 35 jaar ervaring in het slagersvak weet ik wat écht goed kwaliteitsvlees is. Nu de lente eindelijk lijkt te beginnen dit weekend, heb ik een lekker Smaakpakket samengesteld zodat jij thuis samen met je gezin kunt genieten van deze mooie producten. Lekker op de BBQ of gewoon in de pan. Je krijgt bereidingsadviezen erbij zodat ook jij als een echte chefkok een fantastisch gerecht op tafel kunt zetten.
Je helpt mij natuurlijk enorm door dit bericht met andere levensgenieters te delen!

Ik heb ze weer; geweldige T-bone steaks en Cote de Boeuff!
Met dit mooie weer willen we allemaal weer een lekker en groot stuk vlees op de BBQ toch! Ik zaag ze zelf van super kwaliteit vrouwelijk rundvlees, met een smakelijk randje vet en goed mals. De topkwaliteit die je van mij gewend bent.

Ik kan je een set van totaal 3 kg met daarin 1x T-bone en 1x Cote de boeuff als set aanbieden voor EUR 80 inclusief een bakje PartyZ huismarinade. De steaks zijn uiteraard gevacumeerd en 3 weken gekoeld houdbaar. In de diepvries kun je ze tot wel een jaar bewaren. En ik heb een extra leuke actie nu: Wanneer je 3 sets koopt (voor je buurman, broer of vriend), ontvang je van mij gratis een zak Thais gemarineerde kippendijen (1 kg) erbij!

Bestellen bij voorkeur via whatsapp (06 14 617 530) of email info@partyz.nl