PartyZ Smaakpakket voor de BBQ
EUR 200 (+ EUR 15 bij verzenden)

Nu ik even niet druk kan zijn met kookworkshops en leuke cateringen heb ik mijn slagersjas weer aangetrokken. Met 35 jaar ervaring in het slagersvak weet ik wat écht goed kwaliteitsvlees is. Nu de lente eindelijk lijkt te beginnen dit weekend, heb ik een lekker Smaakpakket samengesteld zodat jij thuis samen met je gezin kunt genieten van deze mooie producten. Lekker op de BBQ of gewoon in de pan. Je krijgt bereidingsadviezen erbij zodat ook jij als een echte chefkok een fantastisch gerecht op tafel kunt zetten.
Je helpt mij natuurlijk enorm door dit bericht met andere levensgenieters te delen!

2x 1 kg Thaise varkenshaassaté
De bekende en door iedereen gewaardeerde klassieker van PartyZ! Met bereidingsstikker, dus iedereen kan gemakkelijk perfect gegaarde saté serveren. Je hebt nog nooit zulke malse saté geproefd!
Houdbaarheid diepvries:1 jaar, koelkast: 5 dagen

1x T-bone steak + 1x Cote-de-boeuf (3 kg kwaliteit!)
Een malse T-bone steak van een vrouwelijke dikbil met het juiste (noodzakelijke!) vetpercentage voor een fantastische smaak. Het vlees is 10 dagen op het bot gerijpt.
Houdbaarheid diepvries: 1 jaar, koelkast: 3 weken, mits verpakking goed vacuüm blijft en dus niet lek is. Goed controleren!

2x 1 kg gemarineerde kippendijen
Heel erg sappige kip die echt bij iedereen in de smaak valt. Hij is mild Thais gekruid met gele curry en kokosmelk. Makkelijk en super lekker te combineren met elke maaltijd.
Houdbaarheid diepvries: 6 maanden, koelkast: 2 dagen

3x 500 gr verse culinaire worst voor op de BBQ
Ontdekt in Laos tijdens onze laatste culinaire trip! Een zelf gemaakte worst met verse Aziatische kruiden zoals limoenblad, knoflook en korianderblad. Ik was enorm onder de indruk van de smaken, deze moet je echt proeven!
Houdbaarheid diepvries: 1 jaar, koelkast: 3 weken

3x 500 gr verse Noorse zalmfilet, zelf uitgesneden.
Prachtige en verse zalm die ik zelf uitsnijd, verser kun je het niet hebben dus. Sashimi kwaliteit!
Houdbaarheid diepvries: ½ jaar, koelkast: 1 week

Bakje PartyZ huismarinade
Lekkere kruidenmarinade die je voor alles kunt gebruiken, zoals de zalm of de T-bone steak uit dit pakket.
Houdbaaheid onbeperkt

Bakje huisgemaakte pesto van daslook
Daslook wordt ook wel wilde knoflook genoemd, de smaak is heerlijk in een vers bereidde pesto. Een heerlijke milde knoflooksmaak zonder de vervelende geur achteraf. Én het heeft ook nog eens veel geneeskrachtige eigenschappen!
Houdbaarheid koelkast: 2 weken

Bestellen bij voorkeur via whatsapp (06 14 617 530) of email info@partyz.nl