bw-logo

Aanmelden workshops Big Green Egg

Op onderstaande datums kunt u zich aanmelden voor een workshop of een Masterclass met de Big Green Egg. Wat is het verschil?

De workshop is geschikt voor iedereen die overweegt om een Big Green Egg te kopen en de mogelijkheden eerst wil ontdekken of wanneer je al een Big Green Egg hebt, maar graag alle basisprincipes en technieken laat uitleggen en eigen maken. Hands-on aan de slag en super enthousiast en gemotiveerd weer naar huis mét recepten!

Wanneer je die basistechnieken kent en al langer werkt met de Big Green Egg, wil je nog meer mogelijkheden ontdekken en de skills van een master leren! Laat je dan inspireren en stel al je vragen tijdens de Masterclass met Jan Dirk Zonnenberg.

Bel of mail gerust wanneer je twijfelt bij welke workshop je het beste aansluit, we adviseren je graag. Een verkeerde keuze is er sowieso niet, je gaat zonder enige twijfel genieten en inspiratie opdoen! En er is voldoende ruimte voor al jouw vragen.
We hebben er de afgelopen maanden hard aan gewerkt en het wordt prachtig!
'PROEFVERLOF | reisdagboek van een meestergenieter' is bijna klaar.

In dit heerlijke reis- en kookboek zijn de lekkerste, mooiste en grappigste smaak- en reiservaringen van mij gebundeld. Kortom, 144 pagina's inspiratie voor jou, als lezer!

Leverbaar vanaf 12 december maar je kunt het nu alvast bestellen:

Boek bestellen