U zoekt een bijzondere locatie voor uw bruiloft, evenement of feest? PartyZ heeft 'm al gevonden. Op deze pagina presenteren we u diverse mogelijkheden, van historisch erfgoed zoals een stoomgemaal of koetshuis tot authentieke schaapskooi of excellente lounge. Kiest u de locatie, dan zorgen wij voor een gastronomische catering of kookworkshop.

Bij u op de zaak

Heeft u een belangrijke presentatie op de zaak of wilt u een bedrijfsfeest organiseren? PartyZ komt de boel graag opfleuren met een heerlijke catering of een leuke kookworkshop! Wij verzorgen u en uw collega's tot in de puntjes zodat u zich volledig op uw gasten kunt richten.

Voor meer contact

Bij of in uw bedrijfsruimte

 

 

Bij u thuis

Uiteraard kunnen we bij u thuis ook een prachtig feest organiseren. Dan nemen we onze buitenkeuken mee en verrassen we u en uw gasten met spectaculaire gerechten.

Voor meer contact

Bij u thuis

Sotto Lounge

Ermelo

Kookstudio De Riet

Onze kookstudio in Leusden verzorgen we voor u een onvergetelijke avond voor 20 tot 35 personen. U kunt hier terecht voor kookworkshops, maar ook kunnen wij u een onvergetelijke lunch of diner aanbieden. De keuken is ruim en voorzien van alles wat u nodig heeft.

Voor meer contact

Kookstudio De Riet

Leusden

Koetshuis De Heiligen Berg Leusden

Deze sfeervolle locatie is geschikt voor bruiloften en kookworkshops maar ook de introductie van uw nieuwe assortiment. Boven is een zaal waar plechtigheden of conferenties kunnen worden gehouden. Zo'n 80 personen kunt u hier verwelkomen.

Voor meer contact

 

Koetshuis De Heiligen Berg

 Leusden

Stoomgemaal Hertog Reijnout

Stoomgemaal Hertog Reijnout is een idyllisch 19e eeuwse locatie. Vroeger werd het gebruikt om water uit de polder te pompen. Nu maakt het stoomgemaal dienst uit van een van de prachtige locaties van PartyZ. Met een prachtig uitzicht en eventueel een mooie zonsondergang is dit een ideale plek om uw bruiloft of feest te vieren. Ook kookworkshops en diners zijn hier heel goed mogelijk. In totaal kunt u hier 80 gasten ontvangen.

Voor meer contact

Stoomgemaal Hertog Reijnout Nijkerk

Schaapskooi Boeschoten

Deze authentieke schaapskooi is een prachtig gerenoveerde schaapskooi, zeer landelijk gelegen midden in het bos, met een fijne sfeer die je echt het gevoel geeft in een compleet andere wereld te zijn.

Voor meer contact

Schaapskooi Boeschoten

Garderen

 

Boerderij het Molentje

Boerderij het Molentje is een volledig gerestaureerd, monumentale boerenschuur. Hier kunnen wij voor u tot wel 80 personen een culinaire kookworkshop of catering verzorgen.

Voor meer contact

Boerderij het Molentje

Garderen

Sotto Lounge Ermelo

Zoekt u een kookworkshop in een luxe en moderne setting? PartyZ biedt deze prachtige locatie in Ermelo aan. Dit is een zeer luxe locatie. U kunt genieten van een walking diner of kookworkshop in een moderne ambiance met rondom wijnkluizen waar de duurste wijnen bewaard worden.

Voor meer contact

Sotto Lounge

Ermelo

Sfeervolle locatie Utrecht

Zoekt u een kookworkshop in Utrecht? PartyZ biedt deze prachtige locatie in Utrecht aan. Dit is een zeer luxe locatie. Een hele geschikte plek om te vergaderen en om dan met uw collega’s te genieten van een heerlijke kookworkshop.

Voor meer contact

Sfeervolle locatie

Utrecht

 PartyZ kookworkshops & live catering | Den Akker 16, 3862 RB Nijkerk

 Contact: Bel +316 14 617 530 of vul ons contactformulier in.