Wat u ook te vieren heeft en waar u dat ook wilt doen, PartyZ maakt er met live catering een unieke gebeurtenis van. In één van onze sfeervolle locaties of bij u op locatie met onze mobiele keuken van 8 meter lang! Jan Dirk Zonnenberg en zijn team schotelen uw gasten verfijnde hapjes of Walking Diners voor. Natuurlijk nemen we desgewenst de complete organisatie van uw event voor onze rekening.

 

Een culinaire beleving waar door uw gasten nog lang over nagepraat wordt

Opnieuw heb ik genoten van de geweldige creativiteit die Jan Dirk laat zien bij zijn kook workshop. Het lijkt me wel of hij culinair echt alles kan. Voor groepen van boven de 200 deelnemers komt er een compleet tonijn of wild zwijn op het rooster te liggen.

Het leuke is dat door de interactie van de groepen die de gerechten bereiden, er mooie gesprekken ontstaan.

 

Ondertussen vertelt Jan Dirk op een ontspannen

manier uitgebreid over vlees, vis en wijnen.

Met de menu's die je na afloop krijgt, kun je vervolgens thuis gaan oefenen...

 

Frank van Hoepen. Eigenaar Lansigt Accountants

Jan-Dirk heeft bij ons de Open-Huis dagen "gecaterd''. Het was werkelijk super zoals hij dat gedaan heeft. Hij heeft naast hele mooie hapjes de liefde voor eten en koken gebracht. Wij hebben veel zeer positieve reacties van onze gasten ontvangen.

 

Henk van Vlastuin. Eigenaar Movexx International BV

Voor de feestelijke opening van ons nieuwe bedrijfspand in Nijkerk, hebben wij de expertise van PartyZ ingehuurd. Niet zomaar party catering, maar een ware culinaire beleving en rondreis met tongstrelende gerechten uit verschillende werelddelen maakt absoluut het onderscheid. Alle gerechten zijn vers en live bereid  op de volledig geoutilleerde buitenkeuken met big green eggs.

 

Het volleerde vakmanschap waarmee het gastvrije team van PartyZ onze 150 gasten culinair heeft verwent, daar wordt nog steeds over nagepraat. Voor ons was dit de juiste keuze en we kunnen PartyZ van harte aanbevelen.

 

Walter Pluk. General Manager Rhea Vendors Benelux b.v.

 PartyZ kookworkshops & live catering | Den Akker 16, 3862 RB Nijkerk

 Contact: Bel +316 14 617 530 of vul ons contactformulier in.