Een barbecue of barbecue workshop tijdens uw personeelsfeest, bedrijfsopening of familiefeest? Laat de houtskool- en gasbarbecue staan en kies voor de Big Green Egg. Hét kookwonder om mee te grillen, stomen, roken en koken! Als internationaal Big Green Egg-ambassadeur kent Jan Dirk Zonnenberg iedere mogelijkheid om gezonde en heerlijke gerechten te bereiden. Uiteraard met duurzame ingrediënten!

Wij geven ook Big Green Egg Masterclasses voor individuele inschrijving.

 

 

 

PartyZ leert u hoe en op welke manier u op de Big Green Egg de heerlijkste gerechten klaarmaakt.

Jan Dirk Zonnenberg vertelt u alles over het gebruik van de Big Green Egg. Welke houtskool geschikt is, maar ook welk rookhout het beste past bij de verschillende gerechten. Verder komen de echte technieken zoals grillen, roken en slowcooking aan bod.

 

Na deze kennis gaat u samen aan de slag met het bereiden van de verschillende gerechten.

 

Na de workshop worden de recepten van de gerechten u toegestuurd zodat u thuis ook familie en vrienden kunt laten genieten van de heerlijkste gerechten.

Elk jaargetijde kent zijn of haar speciale gerechten. Denk aan asperges in de lente en heerlijk wild in oktober. Informeer ook eens naar de seizoen workshops voor de

Big Green Egg.

Programma Masterclass

12:00 Ontvangst en welkom
12:15 Voorstellen en doorspreken van de gerechten.

12:30 Start van de Big Green Egg workshop.

16:30 Einde van de Big Green Egg workshop.

 

Prijs Eur 100 p.p. (inclusief alles)

 

Kom eens een keer als restauranthouder met uw keukenteam naar de Big Green Egg workshop van PartyZ. Een leuk en leerzaam uitje voor uw personeel.

 

Het is een 3,5 uur durende workshop waarin uw team alles leert over direct en indirect barbecueën, bereidingen waarmee u met de goedkoopste ingrediënten de lekkerste gerechten maakt en nog veel meer.

 

U kunt inschrijven voor een geplande datum op maandagavond of neem contact met ons op voor mogelijkheden op een door u gewenste datum.

We hebben het zaterdagmiddag prima naar ons zin gehad. Mede door je enthousiasme, de liefde voor het vak die je uitstraalt en de fijne sfeer van de kookstudio is het een onvergetelijke verjaardag van mijn vrouw geworden. Heel erg bedankt.

 

Bert Hoeven

 PartyZ kookworkshops & live catering | Den Akker 16, 3862 RB Nijkerk

 Contact: Bel +316 14 617 530 of vul ons contactformulier in.